Weblaphirdetés Főoldal |Regisztráció |Belépés |Kapcsolat
 
Kipróbálható hirdetés!

Saját maga készítheti el reklámját, mely csak néhány adat megadásából áll. Beállítja hirdetése paramétereit, és máris indulhat kampánya.

 
   
     
  Hívjon! (+36) 70-211-8969   
     
 
 

Regisztrálási feltételek

A Weblaphirdetés regisztrálási feltételei

1. A szolgáltatás lényege

Az Országos Adatbank Kft., melynek székhelye 2014 Csobánka, Nádas u. 2946/4., adószáma: 13806899-2-13, (a továbbiakban "Szolgáltató") a http://www.weblaphirdetes.hu internetes oldalt üzemelteti (a továbbiakban "Weblaphirdetés"), amelynek segítségével az Ügyfelek saját weboldalukra utaló linkeket adhatnak meg (a továbbiakban "oldal").

A Weblaphirdetés ellenértéke az aktuális csomagok díjtáblában található meg.

Az Ügyfelek különböző termékek közül választhatnak a vásárlásnál, amelyeket az oldal kínál. A Weblaphirdetés egyes termékének vásárlását követően az Ügyfél hirdetései az Weblaphirdetés partneroldalain jelennek meg "hirdetés", vagy "ajánlott link" megjelöléssel.

A hirdetési portál a Szolgáltató által működtetett weboldal, amely összeköttetésben áll a Weblaphirdetés rendszerrel.

Az Ügyfél bármilyen természetes, vagy jogi személy, aki termékeket vásárol a Weblaphirdetés oldalán.

A Weblaphirdetés használata jelen szerződésben feltüntetett szerződéses feltételek alapján történik azon működési szabályok szerint, amelyeket a Szolgáltató ezen az oldalon közzétesz (a továbbiakban "szabályok"). A Weblaphirdetés valamely termékének vásárlásával Ön kifejezi egyetértését a szabályokban feltüntetett betartandó feltételekkel. Amennyiben valamely rendelkezéssel nem ért egyet, ne regisztáljon!

A Weblaphirdetés igénybevételéhez regisztráció szükséges. Az Ügyfél a regisztrációban pontos, és hiteles adatokat köteles megadni magáról. Hibás adatok megadása esetén a lehető legrövidebb időn belül köteles a hibáról a Szolgáltatót írásban tájékoztatni. Mivel a regisztráció során megadott adatok alapján történik a szerződés kötés és a számlázás, ezért az Ügyfél vállalja a felelősséget az adatok pontosságáért és hitelességéért.

2. Regisztráció

a./ Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse szolgáltatásunkat regisztrálnia kell. Meg kell adnia a cégére és önmagára vonatkozó valamennyi (a Szolgáltató által kért) aktuális információt.

b./ A Szolgáltató e-mailben tájékoztatja Önt az ügyfélként történt nyilvántartásba vételről. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor megszüntesse a szolgáltatás igénybevételét, ha Ön hibás adatokat ad meg.

c./ Egy e-mail címről egy regisztrációt tudunk elfogadni. Amennyiben a megadott e-mail címről már történt regisztráció, de Ön nem tud belépni a rendszerbe, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elérhetőségainket a 'Kapcsolat' alatti részen talája meg.

d./ Sikeres regisztrációt követően lépjen be a rendszerbe, és válasszon csomagjaink közül!

3. A szolgáltatások megváltoztatása

A Szolgáltató fenntartja a jogot a szolgáltatások bármely részének megváltoztatására vagy beszüntetésére. A Szolgáltató a lehető legtöbb információt nyújtja Önnek az ilyen változtatásról vagy beszüntetésről, amennyiben ezt az adott körülmények lehetővé teszik. Az ilyen értesítés közzétételre kerül ezen az oldalon.

4. Jelszó és biztonság

A szolgáltatásokhoz való hozzáférés és azok igénybevétele az e-mail cím és a jelszó kombinációjával lehetséges. Ön kezeskedik arról, hogy Ön és a kapcsolattartó személy titokban tartja a saját jelszavát, és hogy semmilyen jogosulatlan félnek nem engedélyezi a szolgáltatások igénybevételét. Ön egyetért azzal, hogy azonnal tájékoztatja a Szolgáltatót a biztonság minden megsértéséről, amely a tudomására jut.

5. Rendszerintegritás

Az Ügyfél beleegyezését adja, hogy:

a./ Semmilyen módon nem fog bejuttatni vagy terjeszteni olyan dokumentumokat, amelyek vírust, sérült fájlokat tartalmaznak, vagy bármilyen olyan jellegű szoftvert vagy programot, amelyek mások számítógépét, számítógépes rendszerét károsíthatnák.

b./ Nem avatkozik be a szolgáltatással összekötött hálózatokba és nem zavarja meg azokat.

c./ Nem vesz igénybe semmilyen berendezést, szoftvert vagy programot, vagy egyéb eszközök segítségével nem próbál meg beavatkozni az oldal szabályszerű működésébe, vagy zavarja meg azt, és/vagy bármilyen tranzakciót, amelyet ez az oldal kínál.

d./ Nem tesz semmi olyat, ami ésszerűtlen és indokoltalan megterhelést okozna a Szolgáltató infrastruktúrájában.

e./ A Szolgáltató a szerencsejátékról szóló törvény értelmében kizárólag azon szerencsejátékot üzemeltető Ügyfeleknek engedélyezi a szolgáltatás igénybevételét, akik az adóhatóságnál vagy a magyar szerencsejáték felügyeleti szervnél regisztrációval és érvényes engedéllyel rendelkezik. Ha Magyarországra vonatkozóan történik az online hirdetések célzása, abban az esetben további, ún. az online szerencsejátékok hirdetésére feljogosító engedéllyel is rendelkezni kell abban az esetben, ha nem Magyarországi telephellyel rendelkezik. A Szolgáltató nem vizsgálja ezen engedélyek meglétét. Az Ügyfél a rendszerbe való regisztrálással, és ezen hirdetési feltétel elfogadásával tudomásul veszi, hogy ezen engedélyek hiányában teljes jogi és anyagi felelőséggel tartozik. Amennyiben mégis megtörtént a regisztráció és a szolgáltatatás igénybevétele, és az Ügyfél eme kategóriába tartozik, nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és ez a Szolgáltató tudomására jut, akkor a Szolgáltató megszüntetheti az Ügyfél hozzáférését a szolgáltatáshoz. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károk esetében.

f./ Azzal, hogy hozzáféréssel rendelkezik a szolgáltatáshoz, beleegyezését adja, hogy a szolgáltatás igénybevétele során csak azokat az eszközöket veszi igénybe, melyeket a Szolgáltató vagy az általa feljogosított társaságok kínálnak. Azzal is egyetért, hogy nem vesz igénybe semmilyen automatizált eszközt (pl. agent, robot, script, spiders) semmilyen okból.

6. Szerzői jogok megsértése

a./ Amennyiben az Ügyfél olyan jellegű információt vagy egyéb szellemi tulajdont használ fel, amely harmadik személy szerzői jogait sérti, és ez a Szolgáltató tudomására jut, akkor a Szolgáltató megszüntetheti az Ügyfél hozzáférését a szolgáltatáshoz. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károk esetében.

b./ A Szolgáltató saját elbírálás alapján fenntartja az Ügyfél fiókjához történő hozzáférés letiltásának jogát a fenti pontok valamelyike megsértése esetén.

7. Kapcsolat

Országos Adatbank Kft.

Levelezési címünk: 2014 Csobánka, Nádas u. 2946/4

Telefonszámunk: +36 1-700-0073, +36 70-211-8969

E-mail címünk: iroda@webhirdetes.hu

8. Panaszkezelés

Ön mint Ügyfél a szolgáltatással kapcsolatos panaszokat, észrevételeket, reklamációkat írásban teheti meg a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján, a Szolgáltató székhelyének címére megküldve. A Szolgáltató "A fogyasztóvédelemről szóló törvény" értelmében a Panasz beérkezését követő 30 napon belül köteles állást foglalni.

Budapest, 2020.12.01.

 

Hirdetés

Az Ön reklámjának a helye
Csak az adatokat kell megadnia és egy SMS-t kell küldenie. Ha érdekli, katt ide!
www.weblaphirdetes.hu

 
  olcsó hirdetés, olcsó webhirdetés, kiemelt hirdetés, kiemelt webhirdetés, kiemelt hirdetések hirdet, kiemelt hirdetés, ingyen hirdetés, ingyen reklám, webhirdetes  
hirdet, kiemelt hirdetés, ingyen hirdetés, ingyen reklám, webhirdetes HIRDETÉS, HIRDETÉSEK, REKLÁM, WEBREKLÁM, WEBHIRDETÉS
    olcsó hirdetés, olcsó webhirdetés, kiemelt hirdetés, kiemelt webhirdetés, kiemelt hirdetések   lafox reklám, lafox hirdetés, lafox sms hirdetés, webhirdetés, weblaphirdetés, weblapom, weboldalam  
    Regisztrálási feltételek    
  HIRDETÉS, HIRDETÉSEK, REKLÁM, WEBREKLÁM, WEBHIRDETÉS      
    2019 minden jog fenntartva OAB.HU